vrijdag 25 november 2011


De eerste indruk…

Allemaal hebben we hier wel eens mee te maken gehad, toch? Je eerste indruk op school, bij je nieuwe vrienden, je nieuwe schoonouders, een werkgever. Kortom in ons hele leven maken we maar wat vaak een eerste indruk, zonder dat we ons daar altijd bewust van zijn. Maar als het zover is doen we toch altijd nét even iets beter ons best, zijn we uiterst beleefd en zien we eruit om door een ringetje te halen.

Er komt natuurlijk ook een moment in je leven dat je je eigen huis een keer gaat verkopen. En ook hier gaat de regel weer op, je zult met je woning een eerste indruk moeten maken op de nieuwe potentiële koper van jouw “kasteeltje”.

Lieve mensen waarom doen nog teveel mensen hier ineens níet hun stinkende best en zorgen ze er níet voor dat hun woning eruit ziet om door een ringetje te halen? Waarom? Ga jij binnenkort je huis verkopen? Bedenk dan dat je maar 1 keer die eerste indruk kunt maken! Een tweede kans komt gewoonweg niet! De koper van nu is genadeloos en hard en klikt meedogenloos op de linker muisknop en …klik…weg ben je!

You never get a second chance to make a first impression! Pak je kans en benut deze volop en kun je het niet zelf? Geen nood, laat het dan over aan de specialisten op dit gebied, de verkoopstylisten, zij kunnen jou verder helpen om een onvergetelijke eerste indruk achter te laten en dus is je woning sneller verkocht.

Sanne Brandt – StylingXL                                                                  
LNV Verkoopstylist midden Nederland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten