maandag 9 juli 2012

Mag ik bij u op de koffie?De meeste mensen denken bij een te koop staande woning én verkoopstyling direct aan een reeds bestaande woning welke van eigenaar wisselt. Dat beeld klopt niet helemaal. 


Tegenwoordig hebben ook de projectontwikkelaars, aannemers en woningcorporaties het moeilijk. Nieuwbouwwoningen gaan vandaag de dag ook moeilijker over de toonbank dan een aantal jaren geleden. Veel mensen vinden het ook moeilijk om van een tekening een woning te kopen of wanneer zij een nieuwbouwwoning bezichtigen vinden zij het lastig om de betonnen casco woning te "zien". Wat zijn de mogelijkheden, past onze zithoek hier wel in of kunnen we ook in de keuken eten? 


Al deze vragen zijn zo simpel te "beantwoorden" door simpelweg de mogelijkheden van de woning te laten zien, de ruimte, de pluspunten etc. Ook hier helpt StylingXL mensen op weg, meubileert en maakt de woning  af alsof je er zo in kunt trekken! De potentiële koper moet zich ook hier kunnen inbeelden dat ze hier wel zouden willen wonen. 


De klassieke "fout" die sommige projectontwikkelaars of woningcorporaties maken is door de woning(en) in te laten richten door een interieurstylist. Echter een interieurstylist en een verkoopstylist zijn toch echt 2 heel verschillende beroepen. Natuurlijk zijn zij beide bezig met woninginrichting. Een interieurstylist speelt in op de persoonlijke wensen en eisen van de klant om een thuis te creëren, daar waar je je prettig voelt en dat kan bijvoorbeeld zijn een woning met veel kleur en design. Een verkoopstylist daarentegen maakt een woning die een zo breed mogelijke doelgroep aanspreekt, houdt kleuren neutraal en speelt ook echt in op de hedendaagse woontrends tot op zekere hoogte.


Er zijn vele opties te bedenken hoe dit kan worden ingevuld tegen ieders budget, wilt u weten hoe? 
Ik vertel het u graag in een geheel vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Mag ik bij u op de koffie?


Sanne Brandt
StylingXL verkoopstyling Geen opmerkingen:

Een reactie posten