dinsdag

Tijd is geld!

Tijd is geld! Een vaak gehoorde en veel gebruikte term. Misschien heeft jouw werkgever je dit wel eens voor de voeten geworpen, wanneer het werk niet op tijd klaar was. Maar tijd kan ook geld opleveren!


Wanneer je op het punt staat je huis te verkopen bijvoorbeeld, kun je heel veel zelf doen om de verkoop te bevorderen. Dat heeft alles te maken met de woningpresentatie oftewel verkoopstyling/vastgoedstyling. Zo heb je écht de verkoop van jouw woning voor een groot deel in eigen hand. Zonder kosten te maken, maar slechts met het investeren van wat tijd kun je ervoor zorgen dat jouw woning er op en top uit ziet en dus ruimer en positief opvalt t.o.v. andere te koop staande woningen bij jou in de buurt.

Tijd investeren doe je door bijvoorbeeld je woning goed op te ruimen en schoon te maken. Ruimte creëren eigenlijk dus. Op de bijgevoegde foto's is dat heel goed te zien. Zonder kosten, écht geen euro in dit geval, maar slechts met het investeren van wat vrije tijd bereik je al zoveel! Soms zal er natuurlijk best iets moeten worden geïnvesteerd om je woning nóg mooier of beter te presenteren, maar dat hoeft zeker niet altijd. In onderstaande woning zou het nóg beter zijn als de groene muur nog een likje verf had gekregen of ben ik nu té kritisch? 

Kortom wat ik bedoel is dat je met zo min mogelijk middelen het hoogst haalbare resultaat kunt bereiken! Daar gaat het om! Doe er je voordeel mee, veel succes.