dinsdag 27 mei 2014

Tijd is geld!

Tijd is geld! Een vaak gehoorde en veel gebruikte term. Misschien heeft uw werkgever u dit wel eens voor de voeten geworpen, wanneer het werk niet op tijd klaar was. Maar tijd kan ook geld opleveren!


Wanneer u op het punt staat om uw huis te verkopen bijvoorbeeld, kunt u heel veel zelf doen om de verkoop te bevorderen. Dat heeft alles te maken met de woningpresentatie oftewel verkoopstyling/vastgoedstyling. Zo heeft u écht de verkoop van uw woning voor een groot deel in eigen hand. Zonder kosten te maken, maar slechts met het investeren van wat tijd kunt u ervoor zorgen dat uw woning er op en top uit ziet en dus ruimer en positief opvalt t.o.v. andere te koop staande woningen bij u in de buurt.

Tijd investeren doet u door bijvoorbeeld uw huis goed op te ruimen en schoon te maken. Ruimte creëren eigenlijk dus. Op de bijgevoegde foto's is dat heel goed te zien. Zonder kosten, maar slechts met het investeren van tijd bereikt u al zoveel! Soms zal er natuurlijk best iets moeten worden geïnvesteerd om uw woning nóg mooier of beter te presenteren, maar dat hoeft zeker niet altijd. Dat betekent dus ook dat voor iedereen een verkoopstylist haalbaar is om in te schakelen bij woningverkoop. Er zijn gelukkig ook al vele makelaars die het belang van een goede presentatie inzien en die de kosten voor het consult ook nog eens voor u betalen. Een win-win situatie dus.

Kortom, met zo min mogelijk middelen het hoogst haalbare resultaat bereiken! Daar gaat het om!


Ook meer weten of een afspraak maken? Bel 06-33736277 of kijk eens op de website. Ik kom graag bij u langs óók als u makelaar bent natuurlijk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten